Elinstallation Simrishamn

Elinstallation i Simrishamn utan dröjsmål

När du behöver hjälp med din el, ring oss. Vi bokar in din elinstallation i Simrishamn direkt – och på en tid som passar dig. Redan samma vecka är oftast möjligt. Service och säkerhet hör nämligen ihop för oss. Som behöriga elektriker prioriterar vi därför alla typer av elinstallationer i Simrishamn och Österlen: från vardagsfix till renovering och nybyggnation. Vi är elektriker som sätter en ära i att lyfta fram service i vår bransch.

Alltid säkra elinstallationer i Simrishamn

Hos oss råder ingen tvekan: vi utför endast behöriga elinstallationer i Simrishamn. Oavsett vad du behöver hjälp med, från att få upp belysning inne eller ute, installera dimmer, få spishällen på plats, fixa golvvärme, byta elcentral eller få upp en laddbox till elbilen. Utöver att jobba säkert är vi snabba. Vi kommer på kort varsel och fixar din elinstallation i Simrishamn.

Säkra en trygg elinstallation i Simrishamn

Du vet säkert att du har personligt ansvarig för de elinstallationer i Simrishamn som du utför på egen hand. Är du inte behörig så kan det bli riskfyllt och vara förenat med brandrisk. Att försäkringsbolag inte accepterar obehöriga elinstallationer är en tydlig signal. Många till synes ”vanliga” elinstallationer kräver en fackman: exempelvis installation av belysning utomhus, installering av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation. Chansa inte utan säkra din elinstallation i Simrishamn genom att boka oss. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Simrishamn av lokala elektriker
 • 100 % behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Simrishamn som passar ditt schema
 • Elinstallationer i Simrishamn till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Simrishamn

Elinstallation i Simrishamn inom ett par dagar

Vår bakgrund som dedicerad eljour ligger till grund för vår förmåga att erbjuda god service även för planerade elinstallationer. Våra elinstallationer i Simrishamn levereras snabbt, oftast samma vecka om så önskas.

Alltid behöriga elinstallationer i Simrishamn

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Simrishamn.

Eljour 24/7 vid akuta elinstallationer i Simrishamn

När läget är akut ringer du oss direkt. Vår eljour utför akuta elinstallationer i Simrishamn och är alltid tillgänglig, dygnet runt – vardag som helg. Vi är på plats inom en timme oavsett var i Simrishamn du bor.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Simrishamn

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0414-44 98 01 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Nu finns vi även i Lund!

Nu har vi öppnat upp i Lund och ni hittar våra serviceinriktade och auktoriserade elektriker i Lund.